KAMP PERUN

Camping Perun leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, ki je urejeno ob naselju Lipce pri Blejski Dobravi in je od samega Bleda oddaljen cca 14 km. Avtocesto zapustite na izvozu Jesenice vzhod in sledite oznakam za kamp Perun.

V kampu imajo približno 50 prostorov za kampiranje, ki so opremljeni z elektriko. Prostor je urejen na veliki travnati površini ob reki Savi. V kampu Perun omogočajo tudi sezonski pavšalni najem parcel.

O NAS

S psi sem se začel ukvarjati že v vojski leta 1975, ko sem opravil tečaj za vodnika službenega psa in nato še za inštruktorja. Tudi v Varnostni službi Porok sem daloval s psi; v delo sem vpeljal štiri pse in štiri vodnike. Sem ustanovitelj KD Jesenice in vodja šolanja.

PASJA ŠOLA

Če imate težave s poslušnostjo vašega štirinožnega prijatelja, ga lahko pripeljete na šolanje, kjer ga izšolate sami pod strokovnim vodstvom, ali pa Vam ga izšolamo mi. Izšolamo ga do izpita A, B, B-H, C, 1, 2, 3 in izpita sledenja. S šolanjem se ukvarjamo že 30 let. Letno izšolamo okrog 50 psov, ne glede na pasmo in velikost psa.

Pasja šola poteka 2x tedensko za posamezno kategorijo šolanja, za individualno šolanje pa po dogovoru.